Edomae Elf

Edomae Elf

Ismertető:

Még nincs leírás.


23 hozzászolások a(z) “Edomae Elf” animéhez

  1. Nem tudom min akadt meg az anime,de elég zavaró ha nem látjuk a végét.(kb 8-9 rész hiányzik.Ezért nem nézek töletek animét.mindig tul vávaljátok magatokat,és igy már végetért szezonost is csak késve felyeztek be.De ehez jön a saját elfoglaltság és a nem vártak,igy megértem.De kicsit sok,ha szezonosként elkezditek,azt utána nekünk kel rimánkodni,hogy végre az anime befejezését is meg kapjuk.) Tudom szabadidőböl megy,amiért minden tiszteletem a tiétek,de szerintem már megint tulválaltátok magatokat.Inkább jusatok a végére a függő projecteknek,és csak utána belekezdeni valami újba.(Ez csak tanács)

    1. Ezt lényegében az összes csapatnak leírhatnád, mert nem csak mi vagyunk „lemaradva”, de igyekszünk azon lenni, hogy be is fejezzük. Nézhetsz tőlünk animét, mert nem vagyunk annyira lemaradva, hogy ne lehetne tőlünk nézni bármit is. Az Edomae részei hamarosan érkeznek.

  2. Végül is mikor kapjuk meg végig?Mert a Szeptember 10.-e ota ebbe nem történt haladás.Helyete elkezdtétek az öszi szezont.Bocs ha sürgetésnek hangzik,de azért egy lefutott animét be is kellene fejezni ha elkezdtétek.

  3. Szia!
    Én csak pozitív energiát szeretnék küldeni, hogy tudd, hogy más is várja az animét és remélem minél előbb sikerül majd végezned a fordítással, de take your time, nem kell sietni. Örülünk, hogyha kész leszel. Hajrá

  4. Hát az általad jelzett hétre végül nem sikerült részt hozni,de melleted szóljon hogy valami tuti közbe jött.Az meg lehet akármi.(az adott rész okozhatott fejfájást,de akár magán jellegü is lehet a dolog.)

Vélemény, hozzászólás?

[episodelistwidget]